Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecomfort.dk/public_html/templates/clicom/functions.php on line 201

Om Exuviance

Innovativ hudpleje

Udviklede den første AHA-peeling

Exuviance

Virksomheden blev grundlagt i 1988 af førende dermatolog - Dr. Eugene Van Scott og Dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som speciale. Dr. Van Scott og Dr. Yu er anerkendte som AHA-teknologiens opfindere og grundlæggere, og det var en skelsættende begivenhed, da Exuviance i 1980'erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med effektive AHA-produkterog glykolsyre. De to læger har i dag mere end 120 patenter på behandlinger og sammensætninger, og der er ansøgt om patent på endnu flere. De er internationalt anerkendte autoriteter inden for udvikling og dermatologisk brug af AHA. Resultaterne af deres forskning er mange gange blevet publiceret i førende medicinske tidsskrifter

Exuviance er en virksomhed, som er baseret på et medicinsk grundlag. Virksomheden ligger i Princeton i New Jersey i USA og indtager en førende position inden for udvikling og markedsføring af forskellige sammensætninger, som indeholder AHA.

Dermatologisk udviklet hudplejesystem

Exuviance er baseret på et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – der kombineres med den nyeste teknologi og innovation.

Hudplejesystemet Exuviances formål er at tage hensyn til de individuelle behov hos de forbrugere, der ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et hudplejesystem der er medicinsk udviklet. Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme den naturlige eksfolieringsproces i huden. I takt med at eksfolieringen øges, stimuleres cellefornyelsen, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende. Nye celler, som giver huden en sundere udstråling, opstår, og resultatet er en hud med et smukkere, sundere og yngre udseende.

 

Mere end 40 års forskning og klinisk erfaring ligger bag udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra Exuviance. Og selv i dag er Exuviance-forskningen helt på forkant med udviklingen. Passionen og visionen hos virksomhedens stiftere er en drivende kraft og en forklaring på, at Exuviance fortsat eksisterer og har så stor succes, og Exuviance er særlig stolt over sin kliniske historie og dominerende position i den professionelle hudplejebranche. For deres meget essentielle bidrag til forskning inden for dermatologi modtog Dr. Van Scott og Dr. Yu - grundlæggerne af Exuviance og AHA-teknologiens opfindere, i 2010, Discovery Award - en prestigefyldt pris fra the Dermatology Foundation.
Alle produkter fra Exuviance er dermatologisk udviklede og testede, og produkterne testes ikke på dyr. De fugtighedsgivende cremer og ansigtsvand udvikler hverken poremasker eller acne. Produkterne til følsom hud er hypoallergeniske. Øjencremerne har gennemgået grundig oftalmologisk testning og er uparfumerede.

 

En kombineret undersøgelse af Exuviance Sensitive Skin Care System (rengøringscreme, toner og fugtcremer) blev gennemført med deltagelse af 30 kvinder, som led af acne rosacea (n=15) og atopisk dermatitis (n=15). Testmaterialet blev bedømt ved kliniske undersøgelser, som omfattede en generel lægelig vurdering og en patientvurdering. Efter 12 ugers brug to gange dagligt kunne det konkluderes, at produkterne kan anvendes til hud med acne rosacea og atopisk hud, idet undersøgelsen påviste væsentlige forbedringer i hudens struktur, tørhed og rødme (erytem) samt i den generelle irritation hos patienter med acne rosacea. Produkterne blev fint tolereret af deltagere, som havde klinisk dokumenteret følsom hud. Neostrata Inc., New Jersey.