Exuviance-behandling mod rosacea

Inden for Exuviance tilbydes der alternative hudplejeløsninger, som tager hensyn til selv den mest sensible hud, eksempelvis rosacea. Frugtsyrerne fra Exuviance virker meget mildt og er samtidig effektivt.

Til overfølsom (hypersensibel) hud anbefales Polyhydroxysyrer (PHA), idet de ikke har nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. På personer, som lider af rosacea, har den patenterede polyhydroxysyre (PHA) en god effekt. Derudover har PHA fra Exuviance samme antialdrende egenskaber som AHA.

RosaceaEfter rosacea behandling

Før og efter Exuviance-behandling mod rosacea

Behandling tilpasses den enkelte patient med rosacea

Rosacea kan variere meget fra person til person, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Et fællestræk, er dog, at behandlingerne skal være nogenlunde regelmæssige for at vise effekt. Hudplejebehandlingen hos en kosmetolog eller hudlæge, der arbejder med Exuviance, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Huden stimuleres så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter giver en beroligende effekt. I forbindelse med Exuviance-behandlinger anvendes der ikke damp og heller ikke peeling med korn, hvilket er en fordel for netop rosacea-klienter. Ved regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret.

Exuviance-behandling mod rosacea

  • For at få bugt med rosaces, kræver det en effektiv indsats af både kosmetologen og kunden. Problemet løses ikke fra dag til dag. Anbefalede produkter skal anvendes regelmæssigt derhjemme.
  • En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb, skal altid oplyse dette til din kosmetolog. Erfaringen viser at nogle lægemidler gør huden ekstra tør og sensitiv, og derfor kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne.