Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecomfort.dk/public_html/templates/clicom/functions.php on line 201

Om Exuviance behandlinger

En Exuviance-behandling er en professionel og avanceret behandling med dokumenteret effekt, der samtidig er dejligt afslappende.

Se hvordan en Exuviance-behandling kan foregå i filmklippet nedenfor.

Behandlinger med Exuviance er dokumenteret effektive

Grundlæggerne af Exuviance, Dr. Eugene Van Scott og Dr. Van Scott, er internationalt anerkendte pionerer inden for kosmetisk dermatologi. Da Exuviance i 1980'erne udviklede den første standardiserede peelingbehandling med glykolsyre (AHA) og faktiske AHA-produkter, var dette skelsættende. De ejer og udvikler fortsat det oprindelige patent til den første AHA-peeling. AHA kan med fordel anvendes ved behandling af en række forskellige hudproblemer, f.eks. aldret hud, tør hud, acne og pigmentpletter, har deres løbende forskning og kliniske erfaringer bekræftet

PeelingAHA-peeling fra Exuviance adskiller sig fra andre peelinger

Ved at løsne op for bindingerne mellem de døde hudceller, ved hjælp af AHA, foretages en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag. Her er det kun døde hudceller, der fjernes. Eksempelvis kan meget tør hud hjælpes ved at optimere evnen til at fjerne skællende hudlag, hvor huden forbedres yderligere ved at balancere produktionen og udskillelsen af hudceller. Også elastin og kollagen forbedres. Disse fordele opnås kun med hjælp fra AHA, og kan ikke tilbydes i nogen anden kemisk eller mekanisk eksfoliering. AHA fra Exuviance er, takket være et patenteret system, meget effektiv, helt uden at irritere. I forhold til koncentration, pH-værdi og effektivitet har AHA fra Exuviance en ideel sammensætning. Huden kan være let rødlig og glinsende efter en behandling, MEN Exuviance-behandling med AHA betyder ikke, at huden skal have tid til at restituere sig. Det går dog over efter kort tid. Efter en behandling anbefales det at påføre Plejende Exuviance-makeup. Solbadning skal undgås 1-2 dage efter behandling som ved enhver form for peeling.

Professionel behandling

Der findes en række forskellige Exuviance-behandlinger til forskellige hudtyper og hudproblemer, og Exuviance-behandlinger tilbydes udelukkende hos specialuddannede kosmetologer, som kan skræddersy behandlingen, så den tager hensyn til netop din hudtype og de eventuelle problemer, du har. Behandlingerne kan udføres både i ansigtet, på kroppen, på hænderne og på fødderne. En Exuviance-behandling kan også, med godt resultat, foretages uden peelende AHA.

Anbefales til alle hudtyper og aldre

Kosmetologen laver en grundig hudanalyse og tilpasser behandlingen til dig og din hud, og alle Exuviance-behandinger udføres efter et patenteret system, der betyder, at alle kan tåle behandlingen; - selv følsomme hudtyper kan behandles med Exuviance. 

hudproblemer

Daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, som suppleres af Exuviance-behandlinger, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Behandlingerne kan desuden reducere forekomsten af acne. Problemfri hud kan også drage fordel af regelmæssig behandling, da huden herved kan blive ved med at være fin og sund, så forekomsten af alderstegn og tørhed hæmmes. Den naturlige celleomsætningsproces i huden varer ca. 28 dage. Derfor anbefales behandling i en klinik ca. en gang pr. måned, - dog kan behovet variere fra person til person. I nogle tilfælde anbefaler vi et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne. Det afgør du sammen med din kosmetolog. Forbedring ses som regel efter 1-3 måneder.

 

Før og efter Exuviance-behandling mod acne Læs mere om Exuviance-behandlinger mod acne

 

Sådan foregår en behandling

I opstartsfasen af en Exuviance-behandling foretages der sædvanligvis en grundig hudanalyse. Derpå følger en rengøring af huden. Effektivt, men skånsomt peeles huden med patenteret AHA fra Exuviance, hvilket betyder, at cellefornyelsen i huden stimuleres, og at huden således forberedes på det næste skridt i behandlingen. Efter peelingen er huden klar til at blive dybderenset (porerensning). Der er ikke behov for at anvende damp for at rense porerne.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling

  • Hvis du anvender lægemidler, der kan påvirke huden, eller hvis der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen, bør du oplyse dette til din kosmetolog.
  • Behandlingen kan svie lidt, og selvom du skal være så nybarberet som muligt, må du ikke barbere dig samme dag som du får behandling.
  • Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.Undgå derfor solskoldning.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Klinikbehandlinger kombineret med de rigtige hjemmeprodukter, giver et optimalt resultat.