Exuviance-behandling mod tør hud

Behandling af tør hudHudens glans hjælpes til at genskabes med en professionel Exuviance-behandling. Her forbedres fugtindhold og nydannelsesproces, spændstighed samt elasticitet. Resultatet kan både ses og mærkes.

Ved en Exuviance-behandling i en hudplejeklinik fjernes de døde hudceller skånsomt, der ellers giver et tørt og trist udseende og kan skabe ubehag. Tør hud er ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende. En tør hud er mere følsom og kan blive irriteret.

Behandling mod tør hud i ansigtet

Huden tilføres maksimal fugt med professionelle behandlingsprodukter fra Exuviance. Ansigtsmaskerne, der anvendes i den professionelle klinikbehandling, har et ekstra højt indhold af PHA, der har en stor genfugtende effekt på huden. Regelmæssige klinikbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskaber hudens smidighed og glans.

Exuviance-behandling mod tør hud

  • Hvis du anvender lægemidler, der kan påvirke huden, eller hvis der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen, bør du oplyse dette til din kosmetolog.
  • Det er helt normalt og et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang, hvis huden skaller efter de første behandlinger. Denne afskallende virkning er forbigående.
  • Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme.
  • En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.