Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecomfort.dk/public_html/templates/clicom/functions.php on line 201

Exuviance-behandling minimerer rynker

At behandlingerne og produkterne fra Exuviance kan reducere rynker med op til en tredjedel er videnskabeligt dokumenteret .

 RynkerEfter behandling mod rynker

Før og efter Exuviance-behandling mod rynker

Exuviances rynkebehandlinger hjælper bl.a. mod:

  • rynker på overlæben
  • rynker rundt om munden
  • rynker i panden

Det er altid nemmere at holde den ungdommelige glans og spændstighed ved lige med hudpleje end at genskabe en tidligere tilstand. Men på den anden side er det aldrig for sent at begynde. Alfahydroxysyrer (AHA) har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, tørhed, slaphed, og solskader.

En hud, der er tør og ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende. Med årene får de døde hudceller sværere ved at forsvinde af sig selv, og med en Exuviance-behandling, der udføres på en klinik, fjernes disse hudceller, og huden hjælpes til at genskabe sin glans, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Exuviance-behandling mod rynker

  • Hvis du anvender lægemidler, der kan påvirke huden, eller hvis der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen, bør du oplyse dette til din kosmetolog.
  • Behandlingen kan svie lidt, og selvom du skal være så nybarberet som muligt, må du ikke barbere dig samme dag som du skal have behandling.
  • Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud. Undgå derfor solskoldning.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.

Klinikbehandlinger kombineret med de rigtige hjemmeprodukter, giver et optimalt resultat.