Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecomfort.dk/public_html/templates/clicom/functions.php on line 201

Exuviance-behandling mod pigmentpletter

Mange har, i et eller andet omfang, pigmentpletter på kroppen. Årsagerne hertil kan være solskoldning eller hormonpåvirkning, f.eks. ved graviditet, eller anvendelse af P-piller. Pletterne kan være kosmetisk generende, men er ganske ufarlige.

Pigmentpletter kan minimeres med den rette hudplejebehandling og de rigtige vaner. Specialuddannede kosmetologer tilbyder forbedring med Exuviance-behandling ved regelmæssig brug af et hudblegeprodukt, samt effektiv, men skånsom eksfoliering.

 PigmentpletterEfter behandling af pigmentpletter

Før og efter Exuviance-behandling mod pigmentpletter

Pigmentpletter i ansigtet

Med AHA fra Exuviance, udføres de professionelle klinikbehandlinger hos kosmetologer og hudlæger. Der løses skånsomt op for bindingerne mellem døde hudceller på hudoverfladen (eksfoliering) og nydannelsesprocessen af celler længere nede i huden stimuleres. Hudens pigment fordeles jævnt, pigmentpletter minimeres, og hudens tone bliver mere jævn.

I en periode er der behov for regelmæssige behandlinger, og for at opnå en positiv effekt skal du undgå sol. Bare en enkelt dags solbad uden beskyttelse kan ødelægge resultatet af måneders behandling. Det er ligeledes vigtigt, at klinikbehandlingerne kombineres med afpassede hjemmeprodukter, så resultatet bliver så optimalt som muligt

I nogle tilfælde optræder hyperpigmentering i det dybere hudlag, og her er det påkrævet, at en hudlæge ordinerer yderligere behandling.

Exuviance-behandling mod pigmentpletter

  • Hvis du anvender lægemidler, der kan påvirke huden, eller hvis der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen, bør du oplyse dette til din kosmetolog.
  • Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Klinikbehandlinger kombineret med de rigtige hjemmeprodukter, giver et optimalt resultat.