Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecomfort.dk/public_html/templates/clicom/functions.php on line 201

Exuviance-behandling mod keratosis pilaris

Exuviance-behandling mod keratosis pilaris Problemet med kosmetisk generende knopper på overarme, lår og kinder, dvs. keratosis pilaris kan reduceres med Exuviance-behandlinger og -produkter med AHA og PHA, der har en peelende, blødgørende og fugtgivende effekt.

Specialuddannede kosmetologer og hudlæger tilbyder peeling med AHA. Denne behandling kan kombineres med hensigtsmæssige hudplejende produkter til hjemmebrug. AHA og PHA har ud over de eksfolierende og fugtgivende egenskaber en række andre positive egenskaber for huden. Der sker en forbedring af hudens elasticitet, fyldighed og tone. Hudplejebehandlinger minimerer forekomsten, men fjerner ikke årsagen til problemet, mens behandlingen står på. Nogle gange er problemet så voldsomt, at der er behov for en højere koncentration af AHA, end hvad en kosmetolog har mulighed for at tilbyde. Kosmetologen vil herefter anbefale dig at opsøge en hudlæge, som foretager en AHA-peeling med højere koncentration.

I sværere tilfælde anbefales det altid at søge læge.

Exuviance-behandlinger mod keratosis pilaris

  • For at få bugt med en keratosis pilaris, kræver det en effektiv indsats af både kosmetologen og kunden. Problemet løses ikke fra dag til dag.
  • Anbefalede produkter skal anvendes regelmæssigt derhjemme.
  • Hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb, skal altid oplyse dette til din kosmetolog. Erfaringen viser at nogle lægemidler gør huden ekstra tør og sensitiv, og derfor kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne.
  • Undgå at pille og klemme på knopperne, da der herved kan opstå inflammation og arvævsdannelse.