Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cliniquecomfort.dk/public_html/templates/clicom/functions.php on line 201

Effektiv behandling mod acne, bumser og poremasker

Exuviance-behandlinger og produkter anbefales til personer med acneproblemer - eller såkaldt uren hud.

Acne Efter acne
Før og efterbiller af Exuviance-behandling mod acne

Exuviance hjælper også ved svære tilfælde af acne Netop som man tror, at man har prøvet alt, bliver de fleste begejstrede, når de stifter bekendtskab med produkterne og klinikbehandlingerne fra Exuviance. Med disse produkter og behandlinger bliver huden både klarere og mere glat.

Patenterede og veldokumenterede ingredienser fra Exuviance, gør, at vi tilbyder dig et trygt og professionelt behandlingsprogram. Alfahydroxysyrer (AHA) opløser effektivt de propper, som kan have tilstoppet porerne og ført til acne og poremasker. Overskudsfedt kontrolleres, og AHA reducerer desuden synligheden af forstørrede porer og pigmenteringer, som bl.a. skyldes acne, nedsættes.

Acnebehandling i en Exuviance-klinik

Behandling mod acne hos en Exuviance-kosmetolog kan variere efter, hvilket problem der er tale om. Der udføres altid en grundig hudanalyse, efterfulgt af en peeling, der fjerner døde hudceller og forbereder en grundig porerensning. Typisk lægges der vægt på at få renset porerne fuldstændigt. Desuden lægges en ansigtsmaske, som tager højde for problemet og hudtypen. En acnebehandling afsluttes altid med en creme; - evt. også med et særligt acneprodukt eller en serum. ”Jeg har aldrig opnået en vedvarende virkning, når jeg er blevet behandlet mod acne i sundhedssektoren - med Exuviance er alle mine problemer løst, og jeg er bare glad og taknemmelig!”

Behandlingen kan udføres i ansigtet eller på ryggen, som også tit er ramt. En enkelt behandling gør sjældent den store forskel. Så for at opnå et godt resultat er der behov for en række behandlinger. Dertil er der behov for en regelmæssig indsats, så problemet ikke vender tilbage. I begyndelsen kan der være behov for et mindre behandlingsinterval: ca. 1-2 uger, og efterhånden som huden får det bedre, kan intervallet øges. Alt efter hudens tilstand skal klinikbehandling udføres hver 4.-6. uge, men der kan også være tale om kortere eller længere interval. Produkterne, som anvendes i en hudplejeklinik, er specielt udviklede til professionel behandling. På den måde opnår huden maksimal effekt - og hermed er grundlaget for den fortsatte hjemmebehandling lagt.

Exuviance-behandlinger mod acne

  • For at få bugt med en acne, kræver det en effektiv indsats af både kosmetologen og kunden. Problemet løses ikke fra dag til dag. Anbefalede produkter skal anvendes regelmæssigt derhjemme.
  • En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
  • Hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb, skal altid oplyse dette til din kosmetolog. Erfaringen viser at nogle lægemidler gør huden ekstra tør og sensitiv, og derfor kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne.
  • Når du går i gang med Exuviance-produkter og -behandlinger i en klinik, kan der opstå en negativ effekt i begyndelsen. Det skyldes, at der foretages en rengøring, som går ned i dybden. En acne, der ellers ville være brudt ud flere uger senere, kan vise sig tidligere. Herefter vil huden dog bare blive bedre og bedre.